Hälsa

Det är vår vision att du ska må bra. Därför säljer vi inte skräpmat. Vi serverar hälsosam mat som vi lagar från grunden med bra råvaror. Resultatet är aptitretande och hälsosamt, mat som du kan äta med gott samvete. Mat som du mår bra av – snabbmat som gör dig gott!

Om du följer en specifik diet kan du enkelt plocka ihop din rätt enligt dina önskemål. Oavsett om du följen LCHF, Paleo, GI, Glutenfri diet, zone eller lågfett diet så har vi ingredienser i våra rätter som passar dina behov.

Ärlig mat

Ärlig Mat är vårt sätt att bli helt transparenta mot våra gäster. På vår hemsida zocalo.se och på din nota på restaurangen kan du se alla ingredienser i vår mat. Det hjälper dig att göra ett medvetet och bra val.

Hos Zócalo handlar hela måltiden om råvaran. Därför behandlar vi den med respekt när vi utformar receptet, väljer den, förbereder den, blandar den med andra råvaror, hettar upp den och paketerar den. Vi försöker hela tiden att förbättra våra rätter, varje dag jobbar vi med att få bättre produkter från våra leverantörer.

Näringsinformation

Det är enkelt att få information om näringsinnehåll i alla våra rätter. Här finns en lista med näringsinformation om alla våra rätter.

Du kan också använda vår näringkalkylator och se näringsinnehåll i rätter som du kombinerar ihop själv.

All information om matintolerans hittar du här.

Miljön

Som en restaurangkedja har vi stort ansvar för miljön. Vi strävar varje dag efter att förminska vår negativa påverkan på miljön och förbättra och utöka vårt miljöarbete.

Vi jobbar aktivt med våra leverantörer för att köpa ekologiska produkter i så stor utsträckning som möjligt.

Vi lägger mycket fokus på att sälja mer vegetariska och vegan rätter. I dag är nästan 20% av alla rätter som vi säljer vegetariska.